Снимка zname.bgСериозни ограничения въвеждат и в Албания с полицейски час от

...
Снимка zname.bgСериозни ограничения въвеждат и в Албания с полицейски час от
Коментари Харесай

От утре в Албания няма да се излиза от 22 до 6 часа

Снимка zname.bg

Сериозни ограничавания вкарват и в Албания с полицейски час от на следващия ден. Мерките са в границите на напъните за ограничение на разпространяването на ковид след внезапно нарастване на случаите през последните седмици, оповестява уеб сайтът Екзит.

На всички жители се не разрешава излизане от домовете им в интервала от 22.00 до 06.00 часа, реши през вчерашния ден албанското държавно управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

Баровете и заведенията за хранене също ще бъдат затворени от 22.00 до 06.00 часа, като се изключи кетъринг услугите за доставка по домовете. На чиновниците в администрацията се предлага да работят от у дома.

Новите ограничения влизат в действие от на следващия ден за интервал от три седмици.

Заместник-министърът на опазването на здравето Мира Ракацоли съобщи, че тези ограничения са признати поради нарастването на новите случаи. Училищата няма да бъдат затваряни, защото те не са значителен източник на заразяване, добави тя.

Албания през вчерашния ден записва рекордните 525 нови случая на Ковид-19, а 12 души починаха. Общият брой на доказаните случаи от началото на пандемията доближи 24 731 души, а жертвите са 571. В момента на болнично лекуване са 360 пациенти, 10 от тях са в интензивни отделения, а двама са интубирани

/24 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР